ACD Laser investeert

gecreëerd op 25/06/2019 [Nieuws]

Met deze plooibank neemt onze dochteronderneming ACD Laser bvba een nieuwe start!

acd laser

En plots valt alles in de plooi! Met deze plooibank neemt onze dochteronderneming ACD LASER BVBA een nieuwe start! De plooibank met 400 ton perskracht en een plooilengte van 4100 mm zal volgende week operationeel zijn!

acdnv laser plooibank

ACD Laser is een jobshop gefocust op dienstverlening in de plaatbewerking. Hierbij staat een team van geëngageerde mensen paraat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Getting the job done zit bij ons ingebakken.De speciale of moeilijke opdrachten gaan we niet uit de weg. Ervaring en expertise helpen daarbij om u een oplossing te bieden voor uw probleem. Onze structuur is nu zo opgebouwd dat we standaard opdrachten tegen de verwachte levertermijn kunnen voorzien en In geval van dringende opdrachten doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Dit wordt met u besproken.

acd laser

Wij kunnen lasersnijden in platen en buizen in verschillende materialen en diktes. Ook kunnen wij voorzien in plooiwerk. Daartoe beschikken we over een performante plooibank en een uitgebreid gamma aan gereedschappen. Diverse andere kleine bewerkingen zijn ook mogelijk. Aarzel niet om uw vraag te stellen.

U kan zowel met digitale bestanden (dxf, 3D bestand,…) als technische tekeningen of schetsen bij ons terecht.

Mail naar laser@acdlaser.be voor meer info!

Share