ACD verovert voor 3e keer op rij een podiumplaats

gecreëerd op 2/06/2017

ACD verovert voor 3e keer op rij een podiumplaats, uitgereikt door Evonik Degussa Antwerpen.

Sinds enige tijd beoordeelt Evonik Antwerpen haar contractoren op vlak van technische uitvoering, veiligheid en milieu, personeel en administratie. Deze beoordelingen gebeuren door iedereen die met ons heeft samengewerkt binnen Evonik. 

In het kader van de campagne Safety at Evonik zijn sinds 2014 Partner Awards gekoppeld aan de beoordeling op vlak van veiligheid en milieu. De contractors met de beste 3 scores ontvangen respectievelijk een bronzen, zilveren of gouden Award. 

ACD is zeer trots nu reeds voor de derde keer op rij deel uit te maken van dit excellente clubje. Zo pronkt nu naast een gouden en zilveren award ook een bronzen exemplaar aan de muur van onze inkomhal. 

Dankzij het dagelijks attente optreden van werfleider Frank en de correcte opvolging van de werken in samenspraak met Evonik, blijft ACD een betrouwbare, veilige partner voor het permanente onderhoudswerk, maar zeker ook voor het stilstandsonderhoud. Deze award wordt natuurlijk niet gewonnen door één persoon, maar door een team van hardwerkende, veiligheidsbewuste mecaniciens on site en een organiserende en coördinerende ploeg in onze thuisbasis in Essen. 

Dit rijtje awards vormt dan ook een collectieve pluim op onze ACD-hoed.

ACD Award
Share